2022. április 13. 18:52 - Hunor_

BOX OFFICE Magyarország: Hasít a sündisznó

sonc.png

Photo by Photo Credit: Doane Gregory - © 2018 Paramount Pictures Corporation and Sega of America, Inc. All rights reserved

Sonic, a sündisznó újra a magyar mozikban, szám szerint már másodjára és a főhősünktől elvárható gyorsasággal vonzotta be a nézőket a moziterembe. 63 279-en tekintették meg országszerte, az össznézettség pedig 65 456. A vámpírbőre bújt Jered Leto főszereplésével készült Morbiusnak sikerült drasztikusan kevesebb nézőszámot produkálnia az előző héthez képest, hiszen a filmre eddig jegyet váltó nézők száma 77 300, viszont ebből csak 22 058-et köszönhet a mostani hétvégének. Michael Bay legújabb akciómozijára - melynek kritikáját ide kattintva olvashatjátok – a nyitóhétvégén mindössze 17 678-an voltak kíváncsiak, mely az elvárásoktól messze elmaradt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://milyenvoltkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr1917807431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása